top of page

Menu forslag

Du kan evt. komme med andre ønsker (prisændringer forbeholdes)

 

Vi har ingen A la Card restaurant - som der er åben hver dag. ​

Vi serverer dog tit aftensmad til kurser, ophold eller selskaber som du selvfølgelig kan tilkøbe som overnattende gæst. 

ved ønske om aftensmad kan I ringe på 70201133 og høre nærmere.

Dagens ret koster - kr. 205,- pr. person

2 retter koster - kr. 305,- pr. person

3 retter koster - kr. 405,- pr. person

Anker Brunch

Selskabsmenuer:

Du kan evt. komme med andre ønsker (prisændringer forbeholdes)

BRUNCH

  • Forskellige slags brød

  • Brownies

  • Brunch pølser - røræg og bacon

  • Røget laks og asparges

  • Amerikansk pandekage med ahornsirup

  • 2 slags pålæg

  • Spinattærte med feta

  • Skagenskinke fra slagter Munch

  • Leverpostej med bacon

  • Yoghurt med müsli og blåbær

  • 3 slags ost

  • 3 slags syltetøj

  • Honning - Nutella – pålægschokolade

  • 2 x juice

  • Kaffe og te

  • Frisk frugt

 

PRIS: DKK 330,- pr. person

 

FROKOSTBUFFET

  • To slags sild med karrysalat 

  • Æg og rejer med mayonnaise og caviart 

  • Kold røget laks med grønne asparges 

  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron

  • Soya og ingefær marineret kyllingespyd

  • Lun ribbensteg med rødkål eller frikadeller med surt 

  • Årstidens salat

  • Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og surimi

  • To slags ost med druer og syltet nødder og hjemmelavet kiks 

  • Rugbrød, hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 295,- pr. person

 

AFTENBUFFET

  • Tortilla wraps med to slags laks

  • Tunmousse 

  • Marineret tigerrejer med chili, hvidløg og urter 

  • Langtidsstegt kalveculotte 

  • Stegt lam el. svinemørbrad m. champignon a la creme 

  • Hjertesalat med hvidløgsdressing, parmesan og krotoner

  • Couscoussalat med feta og mynte 

  • Dagens kartoffel 

  • Årstidens salat 

  • Små skåle med pesto, oliven, soltørret tomater, feta

  • To slags ost 

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 325,- pr. person

 

LUKSUS BUFFET

  • Fiskelagkage 

  • Salat Nicoise med varmrøget laks

  • Carpaccio på rucolasalat og parmesan 

  • Kvart avocado med rejemousse pyntet med ørredrogn

  • Langtidsstegt oksefilet 

  • Svøbt og fyldt Svinemørbrad 

  • Unghanebryst med ben og kryddermarinade

  • Variant af Ratatouille med aubergine, squash, løg, tomat og svampe 

  • To salgs årstidens salat 

  • To slags kartofler 

  • Rødvin- og bearnaise sauce 

  • Små skåle med oliven, soltørrede tomater, hvidløg, pesto

  • To forskellige oste med syltet nødder og hjemmelavet kiks

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 455,- pr. person

 

Anker buffet

MIDDELHAVSBUFFET

  • Skagenskinke med melon 

  • Blåmuslinger med fløde, fennikel og hvidløg 

  • Gazpacho (kold spansk grøntsagssuppe) 

  • Saltmarineret laks 

  • Sellericarpaccio med pesto og mandler

  • Caprese - tomat, mozzarella og basilikum  

  • Krydderoliemarineret kalveculotte 

  • Pasta med grillet artiskok, aubergine og løg 

  • Lam med soltørret tomater, chili, hvidløg og persille 

  • Små skåle med Tzatziki, oliven, feta og soltørret tomater 

  • Panna cotta eller tiramisu 

 

PRIS: DKK 415,- pr. person

 

VEGETAR BUFFET

  • Selleri carpaccio med pesto og mandler 

  • Årstidens grøntsagssuppe med sprødstegte rodfrugte tern 

  • Fennikel og blegselleri med avocado, lime og mandler

  • Små squash pandekager med sorte bønner i porrecreme 

  • Varme gulerødder med appelsin, rødløg og chili 

  • Grillet artiskok, aubergine, løg og tomat 

  • Årstidens salat 

  • Pasta med oliven tapenade, basilikum, cherrytomater og rødløg 

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 415,- pr. person

 

MINDEHØJTIDELIGHED

  • 3 x smørrebrød / 100,-

  • Halv bolle m. smør / 18,- 

  • Halv bolle m. smør og pålæg / 25,-

  • Sandwich bolle eller toast / 58,-

  • Pilsner / 38,-

  • Sodavand / 34,-

  • Kringle / 28,-

  • Skærekage / 35,-

  • Gl. æblekage / 60,-

  • Småkager / 18,-

  • Kaffe-te / 36,-

  • lagkage / 40,-

Priserne er pr. person.

SAMMENSÆT DIN MENU:

 

FORRET

  • Rørt laksetatar med spæde salater sauce verte og urter/ 135, -

  • Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og ristet kerner / 145,-

  • Rejecocktail med thousand island og citron / 120,-

  • Fiskesymfoni af 3 slags fisk rygeost, syltet løg og spæde salater / 155,-

  • Dampet laks, pyntet med rejer og asparges / 120,-

  • Sellericarpaccio - tyndskårret selleri vendt i pesto, på en bund af citronfløde, bacon og syltet  løg / 105,-

  • Tarteletter med høns i asparges / 105,-

  • Laks vælg mellem: Syltet/ røget / gravat / citron marineret på bund af salat med cremefraiche dressing / 120,-

  • Fiskemuffin - laksecreme på bund af hvid fisk, pyntet med tigerrejer, æg i ring af balsamisk eddike / 125,-

  • Skagenskinke med trøffelolie, rygeost, melon og ristet kerner / 120,-

  • Tapas tallerken med forskellige tørret pølser og skinker, tapenade og tilbehør / 125,-

  • Tuntatar med mango, avocado og soya/lime dressing / 155,-

  • Jordskokke suppe med torsk, marineret æbler, bacon og crumble /  145,-

Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør

HOVEDRET

  • Fyldt svinemørbrad med urter og pesto svøbt med bacon / 205,-

  • Langtidsstegt kalvefilet med mild pebersauce og 2 slags grønt / 245,-

  • Kalveculotte med to slags grønt, kartofler og sauce / kr. 230,-

  • Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, solbærsyltetøj, bønner, hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler / 225,-

  • Kalvemørbrad m. pure, grønt grønt grønt (asparges, ærter, løg og urter) og rødvinssky / 285,-

  • Krondyrfilet med to salgs grønt, tranebærrelish, variant af waldorffsalat, hjemmelavet agurkesalat

  • og hvide kartoffel / 275,- 

  • Marineret Unghanebryst med ben og 2 slags grønt / 210,-

  • Laksesteak med sennepssovs og fennikel crudite / 205,-

  • Lammeculotte med urter, 2 slags grønt, sauce og kartofler / 230,-

  • Svinekam med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og sauce / 210,-

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel og to slags grønt efter årstiden

DESSERT 

  • Chokoladekage med cremefraiche og frisk frugt / 105,-

  • Desserttallerken med kage, is og frugt / 145,-

  • Pandekager med is og syltetøj / 105,-

  • Fromage, vælg mellem: Citron / rom / appelsin / lime / 95,-

  • Panna Cotta, vælg mellem: Lakrids / vanilje / bær / lime / 115,-

  • Ostetallerken med fire slags oste, knas og sødt / 145,-  

  • Pære Belle Helene med syltet pære, is og chokoladesauce / 100,- 

  • Tiramisu med frugt, bær og vanilieparfait / 105,-

  • Trifle, vælg mellem: stikkelsbær / rabarber / æble. Alle pyntet med bær og frugt / 95,-

  • Creme Brulee med frisk frugt og vaniljeparfait / 130,-

  • Cheasecake med frugt gele / 95,-

NATMAD 

  • Biksemad med hjemmelavet rødbeder og spejlæg / 90,- 

  • Aspargessuppe med kødboller / 90,- 

  • 3 slags pålæg og leverpostej med sky og løg / 90,- 

  • Frikadeller med kold urtekartoffelsalat / 90,- 

  • Hotdog med det hele / 90,-

  • Spicy thaisuppe lavet på kokosmælk med kylling eller rejer / 95,-

  • Jordskokkesuppe med bacon og purløg / 95,-

  • Små sandwich af toastbrød med 4 salgs fyld / 85,-

  • Ungarsk gullasch suppe / 90,-

  • Tapas med forskellige pølser og tørret skinke / 95,-

Anker Menu
18448341487064218.jpg

Du kan se vores smiley oversigt her:

http://www.findsmiley.dk/504587

persille
storanretning_hummer
storanretninger
ost2
ost
laks
hj.bagt
anretning3
anretning2
anretning
anretning-hummer2
anretning_dessert
anretning_buffet
anretning_1500b
bottom of page