Du kan se vores smileys her:
Hotel HøjbySø er et Horesta-godkendt ****
kursus og konferencecenter.
“God Adgang” godkendelse.
Hotel HøjbySø tilbyder Frokostbuffet, Aftenbuffet, Middelhavsbuffet, Luksusbuffet eller Vegetarbuffet.
Eller sammensæt selv menu ud fra Forret, Suppe, Hovedret, Dessert & Natmad. Vi har også en BryllupsMenu
BRUNCH
-
Forskellige slags brød
-
Brownies
-
Brunch pølser - røræg og bacon
-
Marineret sild
-
Røget laks og asparges
-
Amerikansk pandekage med ahornsirup
-
2 slags pålæg
-
Skagenskinke fra slagter Munch
-
Leverpostej med bacon
-
Ymer müsli med blåbær
-
3 slags ost
-
3 slags syltetøj
-
Honning - Nutella – pålægschokolade
-
2 x juice
-
Frisk frugt
PRIS: DKK 265,- pr. person
FROKOSTBUFFET
-
To slags sild med karrysalat
-
Æg rejer med mayonaise og kaviar
-
Kold røget laks med grønne asparges
-
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
-
Kyllingbryst med pesto og bacon
-
Lun ribbensteg med rødkål eller frikadeller med surt
-
To slags årstidens salat
-
To slags ost med druer og syltet nødder og hjemmelavet kiks
-
Rugbrød, hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 265,- pr. person
AFTENBUFFET
-
Langtidsbagt laks med basilikum aioli
-
Tunmousse
-
Marineret rejer med chili og urter
-
Langtidsstegt kalveculotte
-
Stegt lam el. svinemørbrad champignon a la creme
-
Fennikel og blegsellerisalat med avocado, lime og mandler
-
Couscoussalat med feta og mynte
-
Dagens kartoffel
-
Årstiden salat
-
Pesto, oliven mm
-
To slags ost
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 305,- pr. person
LUKSUS BUFFET
-
Fiskelagkage
-
Salt og sukker marineret laks og asparges på salat
-
Carpaccio på rucolasalat og parmesan
-
Store rejer med chili og ingefær
-
Langtidsstegt oksefilet
-
Svøbt Svinemørbrad
-
Sprængt andebryst med peberodscreme
-
Ratatouille med aubergine, squash, løg, tomat og champignon
-
To salgs salat
-
To slags kartofler
-
Rødvin- og bearnaise sauce
-
Oliven, soltørrede tomater, hvidløg
-
To forskellige oste med druer
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 425,- pr. person
MIDDELHAVSBUFfet
-
Skagenskinke med melon
-
Blåmuslinger med fløde, fennikel og hvidløg
-
Gazpacho (kold spansk grøntsagssuppe)
-
Saltmarineret laks
-
Sellericarpaccio
-
Crepez, tomat. mozzarella og basilikum
-
Vitello Tonnato (kold kalvekød med tunsauce og kapers)
-
Krydderoliemarineret kalveculotte
-
Pasta med grillet artiskok, aubergine og løg
-
Lam med soltørret tomater, chili, hvidløg og persille
-
Tzatziki, oliven, feta og soltørret tomater
-
Pannacotta eller tiramisu
PRIS: DKK 395,- pr. person
VEGETAR BUFFET
-
Sellericarpaccio med pesto og mandler
-
Årstidens grøntsagssuppe med sprødstegte rodfrugte tern
-
Fennikel og blegselleri med avocado, lime og hasselnødder
-
Små squashpandekager med sorte bønner i porrecreme
-
Rødbede og kartoffelgratin med spidskommen
-
Varme gulerødder med appelsin, rødløg og chili
-
Hvidkålsalat med mynte, figner, kikærter og melon
-
Grillet artiskok, aubergine, løg og tomat
-
Årstidens salat
-
Pasta med oliventappenade, basilikum, cherrytomater og rødløg
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 395,- pr. person
SAMMENSÆT DIN MENU:
FORRET
Rørt laksetatar med spæde salater sauce verte og urter/ 115, -
Let stegt tun, marineret i sennep og vendt i krydderurter, med halve æg og ørredrogn / 145,-
Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og ristet kerner / 125,-
Rejecocktail med thousand island og citron / 105,-
Fiskesymfoni af 3 slags fisk rygeostecreme, syltet løg og spæde salater / 135,-
Dampet laks, pyntet med rejer og asparges / 100,-
Sellericarpaccio - tyndskårret selleri vendt i pesto, på en bund af citronfløde, bacon og syltet brændte løg / 100,-
Tarteletter med høns i asparges / 95,-
Syltet/ røget / gravad eller citronmarineret laks på bund af salat med cremefraiche dressing / 105,-
Fiskemuffin - laksecreme på bund af hvid fisk, pyntet med tigerrejer, æg i ring af balsamisk eddike / 115,-
Skagenskinke med trøffelolie, rygeost, melon, agurk samt ristet kerner / 110,-
Hvide asparges med mousselinedressing og rejer (sæson) / 125,-
Tapastallerken med forskellige tørrede pølser og skinker, tapenade og tilbehør / 110,-
Blinis med cremefraiche, finthakket rødløg med stenbiderrogn (sæson) eller røget laks / 125,-
HOVEDRET
Fyldt svinemørbrad med urter og pesto svøbt med bacon / 205,-
Kalvefilet med mild pebersauce / 230,-
Kalveculotte med to slags grønt, kartofler og sauce / kr. 205,-
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, solbærsyltetøj, bønner, hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler / 205,-
Helstegt oksefilet med rødvinssauce / 230,-
Okse- eller kalvemørbrad m. pure, grønt grønt grønt (asparges, ærter, løg og urter) og rødvinssky / 270,-
Krondyrfilet med to salgs grønt, tranebærrelish, variant af waldorffsalat, hjemmelavet agurkesalat
og dagens kartoffel / 275,-
Unghanebryst med ben marineret i krydderiblanding / 195,-
Laksesteak med sennepssovs / 185,-
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel og to slags grønt efter årstiden
DESSERT
Chokoladekage med cremefraiche og frisk frugt / 85,-
Desserttallerken med kage, is og frugt / 135,-
Pandekager med is og syltetøj / 95,-
Citron-, rom-, appelsin- eller limefromage med flødeskum / 85,-
Panna cotta med enten lakrids, vanilje, bær eller lime / 85,-
Ostetallerken med fire slags oste, knas og sødt / 125,-
Pære Belle Helene med syltet pære, is og chokoladesauce / 95,-
Tiramisu med frugt, bær og vanilieparfait / 105,-
Chokolademousse med flødeskum / kr. 85,-
Trifli med bær og frugter / kr. 85,-
NATMAD
Biksemad med rødbeder og spejlæg / 90,-
Aspargessuppe med kødboller / 85,-
3 slags pålæg og leverpostej med sky og løg (serveres som buffet) / 90,-
Frikadeller med kold urtekartoffelsalat / 85,-
Hotdog med det hele / 90,-
Spicy thaisuppe lavet på kokosmælk med kylling eller rejer / 85,-
Jordskokkesuppe med bacon og purløg / 95,-
Små sandwich af toastbrød med 4 salgs fyld / 85,-