Menu forslag
Du kan evt. komme med andre ønsker (prisændringer forbeholdes)
Vi har ingen A la Card restaurant - som der er åben hver dag.
Vi serverer dog tit aftensmad til kurser, ophold eller selskaber som du selvfølgelig kan tilkøbe som overnattende gæst.
ved ønske om aftensmad kan I ringe på 70201133 og høre nærmere.
Dagens ret koster - kr. 205,- pr. person
2 retter koster - kr. 305,- pr. person
3 retter koster - kr. 405,- pr. person
Selskabsmenuer:
Du kan evt. komme med andre ønsker (prisændringer forbeholdes)
BRUNCH
-
Forskellige slags brød
-
Brownies
-
Brunch pølser - røræg og bacon
-
Røget laks og asparges
-
Amerikansk pandekage med ahornsirup
-
2 slags pålæg
-
Spinattærte med feta
-
Skagenskinke fra slagter Munch
-
Leverpostej med bacon
-
Yoghurt med müsli og blåbær
-
3 slags ost
-
3 slags syltetøj
-
Honning - Nutella – pålægschokolade
-
2 x juice
-
Kaffe og te
-
Frisk frugt
PRIS: DKK 330,- pr. person

FROKOSTBUFFET
-
To slags sild med karrysalat
-
Æg og rejer med mayonnaise og caviart
-
Kold røget laks med grønne asparges
-
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
-
Soya og ingefær marineret kyllingespyd
-
Lun ribbensteg med rødkål eller frikadeller med surt
-
Årstidens salat
-
Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og surimi
-
To slags ost med druer og syltet nødder og hjemmelavet kiks
-
Rugbrød, hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 295,- pr. person
AFTENBUFFET
-
Tortilla wraps med to slags laks
-
Tunmousse
-
Marineret tigerrejer med chili, hvidløg og urter
-
Langtidsstegt kalveculotte
-
Stegt lam el. svinemørbrad m. champignon a la creme
-
Hjertesalat med hvidløgsdressing, parmesan og krotoner
-
Couscoussalat med feta og mynte
-
Dagens kartoffel
-
Årstidens salat
-
Små skåle med pesto, oliven, soltørret tomater, feta
-
To slags ost
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 325,- pr. person
LUKSUS BUFFET
-
Fiskelagkage
-
Salat Nicoise med varmrøget laks
-
Carpaccio på rucolasalat og parmesan
-
Kvart avocado med rejemousse pyntet med ørredrogn
-
Langtidsstegt oksefilet
-
Svøbt og fyldt Svinemørbrad
-
Unghanebryst med ben og kryddermarinade
-
Variant af Ratatouille med aubergine, squash, løg, tomat og svampe
-
To salgs årstidens salat
-
To slags kartofler
-
Rødvin- og bearnaise sauce
-
Små skåle med oliven, soltørrede tomater, hvidløg, pesto
-
To forskellige oste med syltet nødder og hjemmelavet kiks
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 455,- pr. person
MIDDELHAVSBUFFET
-
Skagenskinke med melon
-
Blåmuslinger med fløde, fennikel og hvidløg
-
Gazpacho (kold spansk grøntsagssuppe)
-
Saltmarineret laks
-
Sellericarpaccio med pesto og mandler
-
Caprese - tomat, mozzarella og basilikum
-
Krydderoliemarineret kalveculotte
-
Pasta med grillet artiskok, aubergine og løg
-
Lam med soltørret tomater, chili, hvidløg og persille
-
Små skåle med Tzatziki, oliven, feta og soltørret tomater
-
Panna cotta eller tiramisu
PRIS: DKK 415,- pr. person
VEGETAR BUFFET
-
Selleri carpaccio med pesto og mandler
-
Årstidens grøntsagssuppe med sprødstegte rodfrugte tern
-
Fennikel og blegselleri med avocado, lime og mandler
-
Små squash pandekager med sorte bønner i porrecreme
-
Varme gulerødder med appelsin, rødløg og chili
-
Grillet artiskok, aubergine, løg og tomat
-
Årstidens salat
-
Pasta med oliven tapenade, basilikum, cherrytomater og rødløg
-
Hjemmebagt brød og smør
PRIS: DKK 415,- pr. person

MINDEHØJTIDELIGHED
-
3 x smørrebrød / 100,-
-
Halv bolle m. smør / 18,-
-
Halv bolle m. smør og pålæg / 25,-
-
Sandwich bolle eller toast / 58,-
-
Pilsner / 38,-
-
Sodavand / 34,-
-
Kringle / 28,-
-
Skærekage / 35,-
-
Gl. æblekage / 60,-
-
Småkager / 18,-
-
Kaffe-te / 36,-
-
lagkage / 40,-
Priserne er pr. person.
SAMMENSÆT DIN MENU:
FORRET
-
Rørt laksetatar med spæde salater sauce verte og urter/ 135, -
-
Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og ristet kerner / 145,-
-
Rejecocktail med thousand island og citron / 120,-
-
Fiskesymfoni af 3 slags fisk rygeost, syltet løg og spæde salater / 155,-
-
Dampet laks, pyntet med rejer og asparges / 120,-
-
Sellericarpaccio - tyndskårret selleri vendt i pesto, på en bund af citronfløde, bacon og syltet løg / 105,-
-
Tarteletter med høns i asparges / 105,-
-
Laks vælg mellem: Syltet/ røget / gravat / citron marineret på bund af salat med cremefraiche dressing / 120,-
-
Fiskemuffin - laksecreme på bund af hvid fisk, pyntet med tigerrejer, æg i ring af balsamisk eddike / 125,-
-
Skagenskinke med trøffelolie, rygeost, melon og ristet kerner / 120,-
-
Tapas tallerken med forskellige tørret pølser og skinker, tapenade og tilbehør / 125,-
-
Tuntatar med mango, avocado og soya/lime dressing / 155,-
-
Jordskokke suppe med torsk, marineret æbler, bacon og crumble / 145,-
Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør
HOVEDRET
-
Fyldt svinemørbrad med urter og pesto svøbt med bacon / 205,-
-
Langtidsstegt kalvefilet med mild pebersauce og 2 slags grønt / 245,-
-
Kalveculotte med to slags grønt, kartofler og sauce / kr. 230,-
-
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, solbærsyltetøj, bønner, hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler / 225,-
-
Kalvemørbrad m. pure, grønt grønt grønt (asparges, ærter, løg og urter) og rødvinssky / 285,-
-
Krondyrfilet med to salgs grønt, tranebærrelish, variant af waldorffsalat, hjemmelavet agurkesalat
-
og hvide kartoffel / 275,-
-
Marineret Unghanebryst med ben og 2 slags grønt / 210,-
-
Laksesteak med sennepssovs og fennikel crudite / 205,-
-
Lammeculotte med urter, 2 slags grønt, sauce og kartofler / 230,-
-
Svinekam med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og sauce / 210,-
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel og to slags grønt efter årstiden
DESSERT
-
Chokoladekage med cremefraiche og frisk frugt / 105,-
-
Desserttallerken med kage, is og frugt / 145,-
-
Pandekager med is og syltetøj / 105,-
-
Fromage, vælg mellem: Citron / rom / appelsin / lime / 95,-
-
Panna Cotta, vælg mellem: Lakrids / vanilje / bær / lime / 115,-
-
Ostetallerken med fire slags oste, knas og sødt / 145,-
-
Pære Belle Helene med syltet pære, is og chokoladesauce / 100,-
-
Tiramisu med frugt, bær og vanilieparfait / 105,-
-
Trifle, vælg mellem: stikkelsbær / rabarber / æble. Alle pyntet med bær og frugt / 95,-
-
Creme Brulee med frisk frugt og vaniljeparfait / 130,-
-
Cheasecake med frugt gele / 95,-
NATMAD
-
Biksemad med hjemmelavet rødbeder og spejlæg / 90,-
-
Aspargessuppe med kødboller / 90,-
-
3 slags pålæg og leverpostej med sky og løg / 90,-
-
Frikadeller med kold urtekartoffelsalat / 90,-
-
Hotdog med det hele / 90,-
-
Spicy thaisuppe lavet på kokosmælk med kylling eller rejer / 95,-
-
Jordskokkesuppe med bacon og purløg / 95,-
-
Små sandwich af toastbrød med 4 salgs fyld / 85,-
-
Ungarsk gullasch suppe / 90,-
-
Tapas med forskellige pølser og tørret skinke / 95,-

Du kan se vores smiley oversigt her:
![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |