Hotel HøjbySø

Ellingebjergvej 1

4573 Højby | Odsherred

Tlf. 70 20 11 33

info@hotelhoejbysoe.dk

 

 

Forslag til Buffet, Menu, Brunch eller Bryllupsmenu. Du kan evt. komme med andre ønsker (prisændringer forbeholdes >

 

AFTENMENU: RING 70 20 11 33 og hør hvad køkkenet tilbyder.

MØDE/KURSUS: RING 70 20 11 33 og hør hvad køkkenet tilbyder.

Hotel HøjbySø tilbyder Frokostbuffet, Aftenbuffet, Middelhavsbuffet, Luksusbuffet eller Vegetarbuffet.

Eller sammensæt selv menu ud fra Forret, Suppe, Hovedret, Dessert & Natmad. Vi har også en BryllupsMenu

BRUNCH

  • Forskellige slags brød

  • Brownies

  • Brunch pølser - røræg og bacon

  • Marineret sild

  • Røget laks og asparges

  • Amerikansk pandekage med ahornsirup

  • 2 slags pålæg

  • Skagenskinke fra slagter Munch

  • Hjemmelavet leverpostej med bacon

  • Ymer müsli med blåbær

  • 3 slags ost

  • 3 slags syltetøj

  • Honning - Nutella – pålægschokolade

  • 2 x juice

  • Frisk frugt

 

PRIS: DKK 185,- pr. person

 

 

FROKOSTBUFFET

  • To slags sild med karrysalat 

  • Æg rejer med mayonaise og kaviar 

  • Kold røget laks med grønne asparges 

  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade 

  • Kyllingbryst med pesto og bacon 

  • Lun ribbensteg med rødkål eller frikadeller med surt 

  • To slags årstidens salat 

  • To slags ost med druer og syltet nødder og hjemmelavet kiks 

  • Rudbrød og hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 185,- pr. person

 

AFTENBUFFET

  • Langtidsbagt laks med basilikum aioli 

  • Tunmousse 

  • Marineret rejer med chili og urter 

  • Langtidsstegt kalveculotte 

  • Stegt lam el. svinemørbrad champignon a la creme 

  • Fennikel og blegsellerisalt med avocado, lime og mandler 

  • Couscoussalat med feta og mynte 

  • Dagens kartoffel 

  • Årstiden salat 

  • Pesto, oliven mm 

  • To slags ost 

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 265,- pr. person

 

LUKSUS BUFFET

  • Fiskelagkage 

  • Salt og sukker marineret laks og asparges på salat 

  • Carpaccio på rucolasalat og parmesan 

  • Store rejer med chili og ingefær 

  • Langtidsstegt oksefilet 

  • Svøbt Svinemørbrad 

  • Sprængt andebryst med peberodscreme 

  • Ratatouille med aubergine, squash, løg, tomat og champignon 

  • To salgs salat 

  • To slags kartofler 

  • Rødvin/portvin bearnaice sauce 

  • Oliven, soltørrede tomater, hvidløg 

  • To forskellige oste med druer 

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 375,- pr. person

 

 

MIDDELHAVSBUFFET

  • Skagenskinke med melon 

  • Blåmuslinger med fløde, fennikel og hvidløg 

  • Gazpacho (kold spansk grøntsagssuppe) 

  • Saltmarineret laks 

  • Sellericarpaccio 

  • Crepez, tomat. mozzarella og basilikum 

  • Vitello Tonnato (kold kalvekød med tunsauce og kapers) 

  • Krydderoliemarineret kalveculotte 

  • Pasta med grillet artiskok, aubergine og løg 

  • Lam med soltørret tomater, chili, hvidløg og persille 

  • Tzatziki, oliven, feta og soltørret tomater 

  • Pannacotta eller tiramisu 

 

PRIS: DKK 310,- pr. person

 

VEGETAR BUFFET

  • Sellericarpaccio med pesto og mandler 

  • Årstidens grøntsagssuppe med sprødstegte rodfrugte tern 

  • Fennikel og blegselleri med avocado, lime og hasselnødder 

  • Små squashpandekager med sorte bønner i porrecreme 

  • Rødbede og kartoffelgratin med spidskommen 

  • Varme gulerødder med appelsin, rødløg og chili 

  • Hvidkålsalat med mynte, figner, kikærter og melon 

  • Grillet artiskok, aubergine, løg og tomat 

  • Årstidens salat 

  • Pasta med oliventappenade, basilikum, cherrytomater og rødløg 

  • Hjemmebagt brød og smør 

 

PRIS: DKK 255,- pr. person

 

SAMMENSÆT DIN MENU:

 

FORRET 

Rørt laksetatar med spæde salater sauce verte og urter/ 90, -

Let stegt tun, marineret i sennep og vendt i krydderurter,  med halve æg og ørredrogn / 90,- 

Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og ristet kerner / 85,- 

Rejecocktail med thousand island og citron / 80,- 

Portioner af hellefisketatar med porresløjfe / 85,- 

Fiskesymfoni af 3 slags fisk rygeostecreme, syltet løg og spæde salater / 105,- 

Dampet laks, pyntet med rejer og asparges / 80,- 

Sellericarpaccio - tyndskårret selleri vendt i pesto, på en bund af citronfløde, bacon og syltet brændte løg / 80,-

Tarteletter med høns i asparges / 75,-

Syltet/ røget / gravad eller citronmarineret laks  på bund af salat med cremefraiche dressing / 80,- 

Fiskemuffin - laksecreme på bund af hvid fisk, pyntet med tigerrejer, æg i ring af balsamisk eddike / 95,- 

Skagenskinke med trøffelolie, rygeost, melon, agurk samt ristet kerner/ 90,-

Hvide asparges med mousselinedressing og rejer (sæson) 105,-

Tapastallerken med forskellige tørrede pølser og skinker, tapenade og tilbehør/ 90,-

Blinis med cremefraiche, finthakket rødløg med stenbiderrogn (sæson) eller røget laks/ 85,-

 

SUPPE 

Jordskokkesuppe med bacon og purløg/ 75,-

Blomkålsuppe/ 70,-

Reje/karrysuppe (orientalsk inspireret) / 85,- 

Kartoffelsuppe med bacontern og purløg / 70,- 

Gullashsuppe / 75,- 

 

HOVEDRET

Fyldt svinemørbrad med urter og pesto svøbt med bacon/185,-

Kalvefilet med mild pebersauce / 205,- 

Kalveculotte med to slags grønt, kartofler og sauce / kr. 175,-

Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, solbærsyltetøj, bønner, hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler / 175,-

Helstegt oksefilet med rødvinssauce / 205,- 

Okse- eller kalvemørbrad med broccoliterrine og rødvinssky / 235,- 

Krondyrfilet med to salgs grønt, tranebærrelish, variant af waldorffsalat, hjemmelavet agurkesalat

og dagens kartoffel / 250,- 

Unghanebryst med ben marineret i krydderiblanding/ 175,-

Lam med to slags grønt, dagens kartoffel, mintgelé og waldorffsalet / 205,-

Laksesteak med sennepssauce/ 175,-

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel og to slags grønt efter årstiden

DESSERT 

Chokoladekage med cremefraiche og frisk frugt / 75,- 

Desserttallerken med kage, is og frugt / 95 

Pandekager med is og syltetøj / 75,- 

Rødvinskogte figner med flødecreme / 75,- 

Citron-, rom-, appelsin- eller limefromage med flødeskum  / 75,-

Panna cotta med enten lakrids, vanilje, bær eller lime/ 80,-

Ostetallerken med fire slags oste, knas og sødt/ 105,- 

Sct. Agûr med flydende chokolade og appelsinfilet / 85,- 

Pære Belle Helene med syltet pære, is og chokoladesauce / 75,- 

Tiramisu med frugt, bær og vanilieparfait / 85,- 

 

NATMAD 

Biksemad med rødbeder og spejlæg / 75,- 

Karrysuppe / 70,- 

Aspargessuppe med kødboller / 70,- 

3 slags pålæg og leverpostej med sky og løg (serveres som buffet) / 70,- 

Frikadeller med kold urtekartoffelsalat / 75,- 

Hotdog med det hele /75,-

Brændende kærlighed /75,- 

Spicy thaisuppe lavet på kokosmælk med kylling eller rejer/75,-